Сви ученици од првог до четвртог разреда из школске зграде Бугар мала учествовали су  у прослави Дана школе.Ученици трећег и четвртог разреда такмичили су се у изради наградних темата из српског језика и ликовне културе.Ученици четврог разреда имали су изузетан успех - пет награда.У културно-уметничком програму ,свој наступ имала је ритмичка секција,рецитаторска секција и музичка секција.Похваљујемо све ученике и њихове учитељице на марљивом раду и креативности.

 

Ритмичка група Машнице имала најуспешнији наступ захваљујући тимском раду -родитеља(око костимирања и сценског ефекта)  и кореографа професора разредне наставе  Живкице Туфегџић.

Машнице

https://www.youtube.com/watch?v=o0KvPQi9-tM&fbclid=IwAR3HVj7f7PFkwsY4ds6JdiJS2-leuDHQDBk_eWeaPbSN2F1lBudVuJbbmGU

 

 

 

 Из школског часописа

 

8. јуна 2018. наша школа приредила је културно-уметнички програм за будуће ђаке прваке .Ученици из Бугар мале извели су две хорске песме, рецитал а плесна група Машнице две нове тачке.

 

Машнице -плесна група

https://www.youtube.com/watch?v=c_DVZlmHOf4

Машнице-плесна група

https://www.youtube.com/watch?v=zPuPEmtRYeA

 

Поводом Дана школе, ученици четвртог разреда такмичили су се у српском језику,у писању састава на тему "На крилима маште".

Општинско такмичење из математике одржано 24.фебруара2018.год.у ОШ"Свети Сава" у Великој Плани.Из Бугар мале учествовали:Катарина Живковић и Софија Стевановић из трећег резреда и Софија Станојловић из четвртог разреда.Највише успеха имала је ученица трећег разреда Катарина Живковић освојивши треће место.

27.марта2018.год.организован је Тематски дан Васкрс .Организатори су Јасмина Петровић учитељица верске наставе и учитељица Милица Савић. Присутвовао педагог школе Марија Николић.У реализацији учествоваи ученици од првог до четвртог разреда са својим учитељицама.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

31.марта2018.на 12.традиционалном дечијем фолклорном фестивалу "Врбица" у Лозовику,одељење треће два и њихова учитељица Живкица Туфегџић добили су захвалницу за очување народне традиције .

23.априла2018.Читалачка значка убиблиотеци"Радоје Домановић" у Великој Плани где су десет ученика из другог два учествовала са својом учитељицом Милицом Савић. Све похвале за младе читалиће !

11.маја 2018.одржан је крос РТС-а и у нашој школској згради.

Најуспешнији по разредима:

22.маја2018. одржана је литија у Лозовику,ученици из Бугар мале присуствовали и тако дали свој допринос .