Сто осамдесет трећи рођендан наше школе је обележен бројним активностима. Наши ученици су учествовали у изради наградног темата, као и на свечаној академији са темом „На крилима маште“.

      Марија Миладиновић је освојила 1. место на наградном темату из српског језика, а на темату из ликовне културе успешни су били Богдан Туфегџић (1. место), Мина Јањић (2. место) и Огњен Вукосављевић (3. место).

 

      На приредби смо имали запажене тачке. Наше рецитаторке су и овог пута показале своје умеће, а ученици који похађају продужени боравак су се показали као одлични глумци у занимљивим скечевима. Посебан утисак је оставила плесна тачка, коју је припремила учитељица Татјана Срејић. У сјајним костимима, уз предивну музику, принчеви, принцезе и виле су својим плесом у ритму валцера очарали публику. 

Снимак плесне тачке:

https://www.youtube.com/watch?v=V1C8p-DmKNA

Снимак целе приредбе:

https://www.youtube.com/watch?v=6rMfGQKiEFw

 

 

Дечија недеља је и овог октобра обележена у нашој школској згради бројним активностима.

 ПРВИ РАЗРЕД - УЧИТЕЉИЦА ЗОРИЦА СКОКИЋ

 

ДРУГИ РАЗРЕД - УЧИТЕЉИЦА СВЕТЛАНА ЈОНОВИЋ

 

ТРЕЋИ РАЗРЕД - УЧИТЕЉИЦА ТАТЈАНА СРЕЈИЋ

 

ЧЕТВРТИ РАЗРЕД - УЧИТЕЉИЦА МИЛИЦА РАЈИЋ

8. јуна 2018. године ученици млађих разреда наше школе извели су пригодан програм за будуће ђаке прваке. Ученици из Црквене мале извели су две рецитације, две ритмичке тачке и отпевали две песме.

      И ове школске године математичари и рецитатори су представили нашу школу у најбољем светлу. 

      На општинско такмичење из математике из наше школске зграде пласирала су се четири ученика: Лука Јордански и Марија Миладиновић из трећег разреда, као и Јелица Јанковић и Алекса Љубисављевић из четвртог разреда. Највише успеха имао је Лука Јордански, који је освојио треће место.

     

      Успешни су били и рецитатори. На општинску смотру пласирала су се четири ученика из Црквене мале: Богдан Туфегџић и Огњен Вукосављевић из другог разреда и Лена Миладиновић и Миљана Туфегџић-Јевтић из трећег разреда. Пошто је Лена Миладиновић била спречена, уместо ње је на такмичење ишла Анђела Јовановић, као резерва. Рецитатори из Лозовика су и ове године посебно похваљени, а Миљана Туфегџић-Јевтић је освојила четврто место и пласирала се на окружну смотру.

      На Окружној смотри рецитатора "Песниче народа мог" Миљана је освојила треће место.